درمان اختلاف طول پا
اگر طول پاهای من با هم اختلاف داشته باشند، متخصص طب فیزیکی و توانبخشی اصفهان برای درمان اختلاف طول پا چه کمکی میتواند به من بکند؟
در وهله اول و از همه مهمتر، اثر تراز بودن انتهای ستون فقرات است. نیازی نیست که همه کوتاهیهای پا اصلاح شوند. جبران کوتاهی یک پا ممکن است انحراف ستون فقرات را تشدید کرده و به جای بهبودی وضعیت باعث وخیمتر شدن اوضاع شود. اگر جبران کوتاهی پا ضرورت داشته باشد، میزان اصلاح باید به دقت مشخص شود. این کار را میتوان به یکی از روشهایی که در بالا توضیح داده شد انجام داد. در حالی که درمان شما پیش میرود، متخصص کایروپرکتیک میزان بلند بودن کفش را کاهش میدهد.
باید به بدن برای بهبود بخشیدن این وضعیت کمک کرد:
قبل از تجویز استفاده از کفش پاشنه بلند با کفیهای طبی، متخصص کایروپرکتیک لگن را اصلاح میکند.تا بدن بتواند از تواناییهای خود در روند طبیعی بهبودی استفاده کند. چارچوب انسانی از طریق لگن این کار را انجام میدهد که با تخریب تدریجی میتواند استخوان سه گوش میانی لگن که به آن استخوان خاجی گفته میشود را تراز کند. کوتاهی پا تا یک اینچ از این طریق جبران میشود. اثر این اصلاح ارزیابی شده و میزان بالا آمدن کف کفش دوباره تعیین میگردد.
این کفشها را تا مراجعه بعدی به پزشک باید بپوشید تا به اصلاح وضعیت بدنی کمک کرده و در ویزیت بعدی دوباره وضعیت شما ارزیابی شود. با انجام این کار در هر مراجعه به پزشک، بلند کردن پاشنه پا به حداقل کاهش مییابد تا در نهایت نیازی به بلند کردن پاشنه کفش وجود نداشته باشد.
بسته به تشخیص و اقدامات درمانی، متخصص کایروپرکتیک هم بلند کردن پاشنه کفش به روشی که در بالا توضیح داده شد و هم تثبیت ستون فقرات / لگن با استفاده از یک جفت کفی طبی برای کمک به بهبود تعادل وضعیتی لگن و افزایش ثبات در هنگام ایستادن، راه رفتن و دویدن را به شما توصیه خواهد کرد. متخصص کایروپرکتیک یک تثبیتکننده مناسب با وضعیت شما را بر اساس عوامل مختلف (سبک زندگی، سلامتی، سن، وزن، جنسیت و…) انتخاب میکند. از آنجا که بسیاری از افراد حداقل دو نوع کفش میپوشند (کفش رسمی و کفش معمولی)، متخصص کایروپرکتیک ممکن است دو جفت کفی طبی مناسب با وضعیت شما را تجویز نماید.
برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر مهدی احمدی و سمیرا عشاقی متخصص طب فیزیکی و توانبخشی اصفهان کلیک کنید.
بیشتر بدانید:
نرمی غضروف کشکک زانو | علل و علائم
روشهای درمان نرمی غضروف کشکک زانو
علل انحراف و جابجایی کشکک زانو
ژنتیک و بیماری ALS یا اسکلروز جانبی آمیوتروفیک