فواید اسکن کف پا و انواع دستگاه های اسکن
انواع دستگاه اسکن کف پا چیست؟
این دستگاه ها دو نوع دارند؛ دستگاه اسکن نوری و فشاری.
- اسکنرهایی که به آنها اسکنرهای نوری گفته می شود، با استفاده و کمک نور، درصد فشار وارد شده به هر نقطه از پا را تشخیص می دهند.
- به غیر از دستگاه های اسکن نوری، اسکن های فشاری وجود دارند. در این دستگاه، صفحه ای با تعداد بالایی سنسور فشاری وجود دارد. این صفحه میزان فشاری که به هر نقطه از پا وارد شده را در اختیار متخصصان قرار می دهد. به بیان دیگر، می توان به کمک آن الگوی فشار کف پا را تشخیص داد.
- نوع دیگری از دستگاه های اسکنر هستند که به آنها اسکنرهای سه بعدی گفته می شود. با کمک این اسکنر می توان در دو حالت دینامیک یا غیر ثابت و استاتیک یا ثابت، از کف پای فرد اسکن گرفت.
- در روش ثابت یا استاتیک، بیمار روی صفحه به صورت ثابت قرار گرفته. دستگاه، فشاری که به هر نقطه از پا وارد می آید، ثبت می کند. در روش دینامیک، فرد خیلی آرام و آهسته روی صفحه دستگاه قدم بر می دارد. تشخیص انحرافات در زمان راه رفتن از جمله کاربردهای اسکن به این روش است.
صفحه اینستاگرام دکتر مهدی احمدی متخصص طب فیزیکی و توانبخشی اصفهان
فواید اسکن کف پا چیست؟
درست است که به صورت کلی، اسکن کف پا به پزشک این امکان را می دهد تا برخی ناهنجاری های کف پا را متوجه شده و بهترین روش را برای درمان آنها تجویز کند، اما اسکن پا مزیت های دیگری نیز دارد که از آن جمله می توانیم به این موارد اشاره داشته باشیم:
-
راحتی؛
در گذشته، به روش های سنتی از پای فرد قالب گیری می کردند. این روش مشکلات و محدودیت هایی داشت، اما امروزه با دستگاه های اسکن، راحتی بیمار به شکل چشمگیری افزایش پیدا کرده است.
-
افزایش دقت؛
از دیگر فوایدی که می توان برای اسکن بیان کرد، حداکثر دقت در ارائه دیتا و اطلاعات است. با این اطلاعات می توان بهترین نوع کفش و کفی طبی را ساخت و در اختیار افراد قرار داد.
مطالب پیشنهادی :
اسکن پا و کفی طبی اصلاحی |