حرکات اصلاحی پای پرانتزی

حرکات اصلاحی پای پرانتزی | متخصص طب فیزیکی و توانبخشی اصفهان

حرکات اصلاحی پای پرانتزی

مهم نیست که حالت پرانتزی بودن پاهای شما چقدر واضح یا چقدر نامحسوس باشد، نکته اساسی که باید به خاطر بسپارید این است که درمان این وضعیت باید همیشه در اسرع وقت شروع شود. بسیاری از کودکان با پاهای پرانتزی متولد می‌شوند و انتظار می‌رود که این وضعیت فقط به خاطر شرایط قرار گرفتن کودک در رحم مادر است که جای بسیار تنگ و محدودی می‌باشد! اگرچه در اکثر افراد، پاهای پرانتزی که در کودکی دچار آن هستند، خیلی سریع صاف می‌شوند.در این بخش از سایت متخصص طب فیزیکی و توانبخشی اصفهان قصد داریم حرکات اصلاحی پای پرانتزی را به شما معرفی کنیم.

در مواردی نادر استثنائاتی وجود دارد که پاهای پرانتزی ممکن است تا بزرگ‌سالی فرد باقی بمانند، این شرایط یا در نتیجه‌ی سوءتغذیه، یک بیماری خاص یا به خاطر برخی از شکستگی‌ها یا صدمات استخوانی در دوران کودکی به وجود می‌آید. گاهی اوقات، اگر کودکان قبل از آمادگی برای راه رفتن، آن‌ها را داخل رورورک قرار دهند، ممکن است پاهای آن‌ها حالت پرانتزی بگیرند. از آنجا که استخوان‌های نرم پای آن‌ها هنوز آماده تحمل وزن کودک نیستند، ممکن است به سمت بیرون و به شکل خمیده خم شوند.

راشیتیسم یکی دیگر از دلایل عمده پاهای پرانتزی است و این بیماری معمولاً ناشی از کمبود ویتامین D است. در صورت تشخیص زودرس، راشیتیسم به راحتی درمان می‌شود و باعث می‌شود پاهای خم شده به حالت عادی برگردد. اگرچه، در بیشتر موارد، روش‌های پیچیده‌تری برای صاف کردن پاهای پرانتزی لازم است. این کار نه تنها به ورزش و تمرین بدنی بلکه به برخی از داروها یا مکمل نیز احتیاج دارد.


برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر مهدی احمدی و سمیرا عشاقی متخصص طب فیزیکی و توانبخشی اصفهان کلیک کنید.


تمرین هایی که در اینجا بیان می شـود یک برنـامـه تمرینی عمومی است که طیف گسترده‌ای از تمرینات را در خود دارد. برای اطمینان از اینکه این برنامه برای شما ایمن و مؤثر است باید آن‌ها را زیر نظر پزشک انجام داد.

حرکات اصلاحی پای پرانتزی | متخصص طب فیزیکی و توانبخشی اصفهان
(1) تمرین بالا کشیدن پا از پهلو : طبق شکل در پست دوم
(2) کشیدن ماهیچه های پا : طبق شکل در پست دوم
(3) با قسمت داخلی هردو پا 5 متـر بطورمستقیم را بروید.
(4) بایستید. پاها را به اندازه عرض شانه باز کنید. تنه را از پهلو بــه یک طرف خم کنید.کف دست را روی قسمت بیرونی زانو قرارداده و کمی فشار دهید .
(5) کف پاها مطابق شکل روی زمین بگذارید. دستها را دور پا قلاب کنید و با فشار سعی در باز کردن زانو نمایید.


بیشتر بدانید:

درمان اختلاف طول پا

عوارض کوتاهی پا (اختلاف طول پاها)

درمان انحراف و جابجایی کشکک زانو

پای ضربدری

حرکات اصلاحی پای پرانتزی
Scroll to top